Ova izjava o zaštiti podataka daje vam pregled obrade vaših podataka u Zappy Fashion. Primjenjuje se na sve web stranice, aplikacije i druge usluge koje nudi Zappy Fashion.

Ako imate pitanja o ovoj izjavi o zaštiti podataka ili o zaštiti podataka u Zappy Fashion.

Kako možete čitati ovu izjavu o zaštiti podataka: nudimo vam razne mogućnosti za čitanje ove izjave o zaštiti podataka. Za početak ovaj odjeljak pruža neke vrlo osnovne informacije. Zatim smo ovu izjavu o zaštiti podataka sortirali prema temama relevantnim za vas i podijelili je u pojedina poglavlja. Ako ste već "profesionalac", možete izravno prijeći na pojedina poglavlja pomoću sljedećeg izbornika za odabir.

odabir poglavlja

Pred svako smo poglavlje stavili kratki pregledni tekst. Sadržaj poglavlja ukratko je sažet u ovom preglednom tekstu. Ako samo želite brzi pregled svih obrada podataka, preporučljivo je pročitati pregledne tekstove. Ako se želite upoznati s pojedinostima, možete kliknuti na "Više" ispod odgovarajućeg preglednog teksta. Tada će vam se prikazati cjeloviti sadržaj poglavlja.

Izbjegavali smo unakrsna upućivanja što je češće moguće. To vam daje sve informacije koje su objašnjene na koherentan način, bez obzira na poglavlje u kojem se trenutno nalazite. Međutim, ako ovu izjavu o zaštiti podataka pročitate od početka do kraja, možda ćete primijetiti ponavljanje teksta. Nekoliko unakrsnih upućivanja nismo mogli u potpunosti izbjeći. Na primjer, saželi smo svu obradu podataka specifičnih za pojedinu zemlju u posebno poglavlje i uvijek se pozivamo na ovo poglavlje ako je dostupna obrada podataka specifična za pojedinu zemlju.

Za koje se usluge i ponude odnosi ova izjava o zaštiti podataka: Način na koji mi u Zappy Fashion obrađujemo vaše podatke sličan je za većinu naših ponuda. Ova izjava o zaštiti podataka, dakle, odnosi se na sve usluge koje nudimo našim kupcima u Europi. Bez obzira činimo li to putem web stranice, aplikacije, u trgovinama, telefonom na događajima ili putem društvenih mreža ili drugih kanala. Da bismo ga lakše razumjeli, koristimo izraz "usluge" za ovaj "uobičajeni slučaj".

Međutim, postoje i usluge u kojima vaše podatke iznimno obrađujemo drugačije ili u posebne svrhe. To može biti zbog vrste usluge ili specifičnih zahtjeva zemlje. Kad se pozivamo na te slučajeve (tj. „Odstupanja od uobičajenog slučaja“), nazivamo ih „specifičnim za uslugu“ ili „specifičnim za zemlju“.

Na kraju, valja napomenuti da Zappy Fashion nije samo jedna tvrtka. Zappy Fashion je grupa i stoga se sastoji od niza tvrtki. Ne nude vam sve ove tvrtke usluge ili obrađuju vaše podatke. Radi jednostavnosti, u nastavku su navedena samo one tvrtke iz Zappy Fashion koje se zapravo bave obradom vaših podataka. Kada se u nastavku navodi "Zappy Fashion", "mi" ili "nas", to se odnosi na odgovarajuću odgovornu tvrtku u Zappy Fashion.

Što ćete saznati u ovoj izjavi o zaštiti podataka:

  • Koje podatke pohranjuje Zappy Fashion.
  • Što radimo s tim podacima i za što su potrebni.
  • Koja prava i mogućnosti zaštite podataka imate.
  • Koje tehnologije i podatke koristimo za personalizaciju i koordinaciju naših usluga i sadržaja kako bismo vam pružili sigurno, jednostavno, neometano i individualno iskustvo kupnje.
  • Koje tehnologije i podatke koristimo za oglašavanje, uključujući korištene tehnologije praćenja.

1. Koje podatke obrađuje Zappy Fashion?

Zappy Fashion vam nudi široku paletu usluga koje možete koristiti na različite načine. Ovisno o tome kontaktirate li nas putem interneta, telefonom, osobno ili na neki drugi način i koje usluge koristite, različiti se podaci generiraju iz različitih izvora. Dostavljate nam velik dio podataka koje sami obrađujemo, kada koristite naše usluge ili stupite u kontakt s nama, na primjer kada se registrirate i navedete svoje ime ili adresu e-pošte ili adresu. Međutim, također dobijamo podatke o tehničkim uređajima i pristupu koje automatski bilježimo kada komunicirate s našim uslugama. To bi mogle biti informacije o tome, na primjer koji uređaj koristite. Daljnje podatke prikupljamo vlastitim analizama podataka (npr. u kontekstu studija tržišta i procjeni klijenata). Podatke o vama možemo dobiti i od trećih strana, na primjer od kreditnih agencija i pružatelja usluga platnog prometa.

2. Za što Zappy Fashion koristi moje podatke?

Zappy Fashion obrađuje vaše podatke u skladu sa svim važećim zakonima o zaštiti podataka. Naravno, poštujemo načela zakona o zaštiti podataka za obradu osobnih podataka. Stoga vaše podatke obrađujemo samo u svrhe objašnjene u ovoj izjavi o zaštiti podataka ili priopćene kad su podaci prikupljeni. To su prije svega postupak kupnje i pružanje, personalizacija i daljnji razvoj, kao i sigurnost naših usluga. Uz to, vaše podatke koristimo u okviru strogog njemačkog i europskog zakona o zaštiti podataka, ali i u druge svrhe, poput razvoja proizvoda, znanstvenih istraživanja (posebno u područjima strojnog učenja, umjetne inteligencije i dubokog učenja) i istraživanja tržišta, za optimizaciju poslovnih procesa i oblikovanje naših usluga temeljenih na potrebama, kao i za personalizirano oglašavanje.

3. Personalizirane usluge

Razvoj i pružanje personaliziranih funkcionalnosti i usluga za vas naš je glavni prioritet. Bez obzira na mjesto, vrijeme i opremu koja se koristi, nudimo vam individualno iskustvo kupnje i ponudu prilagođenu vašim individualnim interesima. Obrada vaših podataka radi personalizacije naših usluga stoga je sastavni dio naše usluge u Zappy Fashion.

4. Informacije o web stranicama i aplikacijama

Vaše podatke koristimo za na raspolaganje web stranicama i aplikacija Zappy Fashion. Uz uređaj i pristup podacima koji se pojavljuju svaki put kada koristite ove usluge, vrsta obrađenih podataka i svrhe obrade ovise, posebno, o tome kako koristite funkcije i usluge koje pružaju naše usluge. Uz to, podatke koji se generiraju prilikom korištenja naših usluga koristimo kako bismo saznali kako se koristi naša internetska ponuda. Te podatke koristimo, između ostalog, u kontekstu personalizacije kupnje, za poboljšanje naših usluga i za personalizirano oglašavanje.

5. Informacije na stranicama obožavatelja na društvenim mrežama

Zappy Fashion održava profile na društvenim mrežama na društvenim mrežama Facebooka i Instagrama (takozvane "stranice obožavatelja"). Redovito objavljujemo i dijelimo sadržaj, ponude i preporuke za proizvode na našim fan stranicama. Uz svaku interakciju na našim stranicama obožavatelja ili drugim Facebook ili Instagram web mjestima, operateri društvenih mreža bilježe vaše ponašanje prilikom korištenja kolačića i sličnih tehnologija. Operateri Fanpage/stranice obožavatelja mogu pregledavati opće statistike o interesima i demografskim karakteristikama (kao što su dob, spol, regija) publike stranice obožavatelja. Ako koristite društvene mreže, vrstu, opseg i svrhe obrade podataka na društvenim mrežama prvenstveno određuju operateri društvenih mreža.

6. Bilten

Nudimo vam razne usluge biltena koje uključuju sljedeće

  • Inspirativni sadržaj, na pr. aktualne informacije o robnim markama, trendovima, ponudama, prodaji, kategorijama;
  • sjećanja, na pr. ako je cijena predmeta na vašem popisu želja smanjena, ako ste zaboravili stavke u svojoj košarici ili ako ste zatražili podsjetnik na veličinu;
  • ankete kako biste saznali, na primjer, jesu li vam se svidjeli kupljeni predmeti;
  • personalizirane preporuke članaka ako na temelju vaših prethodnih narudžbi i vaših navika pregledavanja pretpostavimo da bi vas oni mogli zanimati;
  • Ažuriranja od influencera i robnih marki koje biste mogli pratiti na našim stranicama.

Ako ste se pretplatili na biltene, dostupne su vam neke od gore opisanih usluga biltena (ovisno o opsegu vaše pretplate). Osim toga, postoje bilteni specifični za uslugu koji su sastavni dijelovi određene usluge.

Tako npr. samo članovi Zappy Fashion Lounge Shopping Cluba imaju pravo na bilten Zappy Fashion. Potreban vam je bilten Zappy Fashion kako bismo vas mogli informirati o trenutnim ponudama koje vrijede samo kratko vrijeme kako biste mogli iskoristiti prednosti Shopping kluba.

7. Individualne preporuke proizvoda putem e-pošte i push usluge

Kao dio naših usluga, predstavljamo informacije i ponude tvrtke Zappy Fashion na temelju vaših interesa. Dobit ćete ograničeni broj preporuka za proizvode, anketa i zahtjeva za ocjene proizvoda od nas, čak i ako se niste pretplatili na bilten. Pri odabiru preporuka za pojedinačne proizvode, po mogućnosti koristimo podatke iz vaših prethodnih narudžbi u skladu sa zakonskim odredbama.

8. Kuponi

Podaci koje smo priopćili koristimo prilikom naručivanja bonova tvrtke Zappy Fashion za provjeru i obradu narudžbe, kao i za slanje i iskorištavanje bona. To također uključuje bilježenje i obradu podataka koji se odnose na upotrebu bona, posebno radi sprječavanja prijevara.

9. Kako Zappy Fashion koristi moje podatke za oglašavanje?

Mi i naši oglašivački partneri koristimo vaše podatke za personalizirano oglašavanje koje vam se prikazuje u uslugama Zappy Fashion te na web stranicama i u aplikacijama drugih pružatelja usluga. U tu svrhu mi i naši oglašivački partneri koristimo internetske tehnologije uobičajene na tržištu. To nam omogućuje ciljanije oglašavanje tako da vam pružamo samo oglašavanje i ponude koje su zapravo relevantne za vas. To nam omogućava da bolje zadovoljimo potrebe naših korisnika za personalizacijom i otkrivanjem novih proizvoda te da vas dugoročno zainteresiramo za naše usluge kroz osobnije iskustvo kupnje.

10. Kome će se proslijediti moji podaci?

Zappy Fashion će proslijediti vaše podatke samo ako je to dopušteno njemačkim ili europskim zakonom o zaštiti podataka. Naročito usko surađujemo s nekim pružateljima usluga, na primjer na području korisničke usluge (npr. pružatelji usluga vruće linije), s pružateljima tehničkih usluga (npr. operativni podatkovni centri) ili s logističkim tvrtkama (npr. poštanskim tvrtkama kao što je DHL). Ovi pružatelji usluga smiju obrađivati ​​vaše podatke u naše ime samo pod posebnim uvjetima. U koliko ih koristimo kao procesore, davatelji usluga primaju pristup vašim podacima samo u onoj mjeri i u vremenskom razdoblju potrebnom za pružanje određene usluge. Ako kupujete od partnera Zappy Fashion, proslijedit ćemo određene podatke o vama kupcu partneru Zappy Fashion (npr. Vaše ime i adresa za dostavu) kako bi partner Zappy Fashion mogao isporučiti robu koju ste naručili.

11. Koja prava na zaštitu podataka imam?

Prema odgovarajućim zakonskim uvjetima, imate sljedeća zakonska prava na zaštitu podataka: Pravo na informaciju (članak 15. DSGVO-a), pravo na brisanje (članak 17. DSGVO-a), pravo na ispravak (članak 16. DSGVO-a), pravo na ograničenje obrade (članak 18. DSGVO-a), pravo na prijenos podataka (članak 20. DSGVO-a), pravo na žalbu nadzornom tijelu za zaštitu podataka (članak 77. DSGVO-a), pravo na povlačenje pristanka (članak 7. stavak 3. DSGVO-a) i pravo prigovora na određene mjere obrade podataka (članak 21. DSGVO-a). Ako želite potvrditi svoja prava na zaštitu podataka, u bilo kojem trenutku možete kontaktirati naš tim za zaštitu podataka 

12. Kada će se moji podaci izbrisati?

Vaše osobne podatke čuvat ćemo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovoj izjavi o zaštiti podataka, posebno za ispunjavanje naših ugovornih i zakonskih obveza. Ako je potrebno, vaše osobne podatke pohranit ćemo i u druge svrhe ako ili dok nam zakon dopušta da ih i dalje pohranjujemo u određene svrhe, uključujući i obranu pravnih zahtjeva.

13. Kako Zappy Fashion štiti moje podatke?

Vaši osobni podaci s nama se sigurno prenose šifriranjem. To se odnosi na vašu narudžbu, a također i na prijavu kupca. Koristimo sustav kodiranja SSL (Secure Socket Layer). Nadalje, koristimo tehničke i organizacijske mjere kako bismo zaštitili naše web stranice i druge sustave od gubitka, uništenja, pristupa, izmjene ili širenja vaših podataka od strane neovlaštenih osoba.

14. Izmjene ove izjave o zaštiti podataka

Tijekom daljnjeg razvoja naših web stranica i aplikacija i primjene novih tehnologija kako bi poboljšali našu uslugu za vas, mogle bi biti potrebne izmjene ove obavijesti o zaštiti podataka. Stoga preporučujemo da povremeno ponovno pročitate ovu izjavu o zaštiti podataka.

15. Osoba za kontakt

Za izravan kontakt s našim službenikom za zaštitu podataka pošaljite svoj zahtjev na donju adresu s napomenom "Za pažnju službenika za zaštitu podataka":

16. Informacije specifične za uslugu

Naša obrada podataka može se razlikovati od usluge do usluge. U ovom trenutku možete saznati koja odstupanja specifična za uslugu postoje.

17. Informacije specifične za zemlju

Naša obrada podataka može se razlikovati od zemlje do zemlje. U ovom trenutku možete saznati koja odstupanja specifična za zemlju postoje.

You have successfully subscribed!